Din pålitelige partner for digital suksess

Notitia Media er et innovativt og nettbasert medieselskap som ble grunnlagt i 2019. Vi er stolte av å eie og drive flere hjemmesider som genererer inntekter gjennom reklameannonser og markedsføring. Vår ekspertise ligger i å bygge og drifte nettsider som tiltrekker seg besøkende og skaper resultater.

Vi forstår at mange små og mellomstore bedrifter står overfor utfordringer når det gjelder å etablere seg på nettet. Ofte blir de konfrontert med høye kostnader for en enkel nettside. Her hos Notitia Media ønsker vi å gjøre en forskjell. Vi tilbyr skreddersydd webdesign og utvikling av moderne nettsider til en fornuftig pris, slik at bedrifter i alle størrelser kan ta del i den digitale revolusjonen uten å tømme lommeboken.

Vår dedikerte og kreative team består av erfarne fagfolk som er lidenskapelig opptatt av å levere førsteklasses nettsider som representerer bedriften din på best mulig måte. Vi jobber tett med deg for å forstå dine unike behov og mål, og skaper deretter brukervennlige og attraktive nettsider som tiltrekker seg besøkende og konverterer dem til kunder.

Vi er stolte av vår evne til å levere høykvalitets nettsider og resultatorienterte digitale løsninger. Ta kontakt med oss i dag, og la oss hjelpe deg med å ta din virksomhet til nye høyder på nettet!

Hvem passer vi best med?

For oss er det viktigste å kunne levere en tjeneste kunden vil være fornøyd med. Derfor har vi valgt å fokusere på bedrifter med et begrenset behov. Med dette mener vi ikke begrensinger hva gjelder design, utførelse og resultat, men krav til nettsidens funksjonalitet og kompleksitet. Se listen under for om vi kan passe for deg eller ikke.

Du ønsker en moderne og brukervennlig hjemmeside et budskap eller hva du/bedriften tilbyr
Målet er å få bedre synlighet på nettet og bli kontaktet av kunder
Du kan bistå med tekstinnholdet på nettsiden
Du trenger ingen avanserte integrasjoner mot tredjeparter
Du trenger avanserte integrasjoner mot tredjeparter
Du trenger nettbutikk eller andre komplekse funksjoner
Du er ikke villig til å sette av tiden til å være delaktig i prosjektet
Du har et kompleks og/eller flerdelt tjeneste- eller produktspekter

Eksempler

Under ser du eksempler på hva vi kan levere. Trykk på bildene for å utforske nærmere